I ftuar nderi

Autore monografish, punime shkencore, relatore dhe përkthyese mbi Çështjet Politike, Ekonomike dhe Sociale

 
 
Koha për politikë
Grida Duma
• Autor
Fëmijëria Menaxheriale
Grida Duma
• Autor
Haga e Ramush Haradinaj
Michael O'Reily
• Parathënie
Një dialog i pambaruar
Alda Bardhyli
• Parathënie
Princesha
Jean Sasson
• Përkthim
Përtej 2013
Grida Duma
• Autor
Perspektiva liberale,
12 ide pertej 2013
Grida Duma
• Autor